RÖHNISCH -AV KVINNOR FÖR KVINNOR

lördag, februari 12, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Hittade lite tid för träning och SOM jag behöver det, känns som att mina muskler förtvinat den senaste tiden. Har varit riktigt dålig i ryggen länge och har varit på många besök hos sjukgymnasten. Ramlade illa med Ebba förra vårvintern och smärtan sitter i än, det är i höften jag har mest ont men även ländryggen smärtar mycket och jag har svårt att vända mig i sängen, det gör ont när jag kutar med ryggen och när jag svankar.

Så med sjukgymnast-program kombinerat med yoga och lite styrka samt promenader försöker jag bli bättre, men det går långsamt, och det kommer bakslag hela tiden när det liksom ”smäller till” i ryggen.

I samarbete med Röhnisch har jag fått hem ett par goa tights (här) som sitter så himla skönt och det är mitt fjärde par tights av Röhnisch, älskar verkligen deras träningskläder. Gjorde av kvinnor för kvinnor och det märks verkligen, dröm-passform. Även hoodie´n kommer från Röhnisch, gammal men finns liknande här och jag har även denna sport-bh:n som är superskön.

Tillverkade i återvunnet material och andas skönt, hög midja och snygga logo-detaljer.

Jag älskar också Röhnisch kompressionstights, som finns i flera varianter här, väldigt skönt för ömma ben. Kan hjälpa blodcirkulationen och minskar svullnad i benen, jag svullnar ofta om vaderna så det är skönt med stöd som smiter åt där.

Röhnisch har fått in en massa fint nytt för våren, här.

Bjuder på ostylade bilder med halvstökig hall osv, så som det ser ut allt som oftast här i vårt hem. Älskar ordning men ibland falerar det, och det gör precis ingenting.

Lång rygg och korta ben med korta muskler i baksidorna har jag och jösses så stel jag blivit. Yogat alldeles för lite det senaste så hälarna kommer inte ner i golvet längre, måste komma in i träningsrutin igen.

Så dumt när man har ont för det blir lätt att man blir inaktiv men jag måste träna för att inte bli sämre, inte hårt men rörlighet och styrka.

Så därför blir det promenad med mannen nu och sen lite mer övningar på mattan.

Blir en soft lördag med familjen, skönt. Hoppas ni har en skön helg ni med.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.