SLÖARE ÄN SLÖAST

söndag, januari 9, 2022 0 0

Annonslänk Nordic Nest

Den här helgen har vi alla i familjen varit superslöa, eller kanske inte Inez kanske, hon har alltid energi haha. Orkat noll och ingenting typ, förutom hundpromenad, tack gode gud för att vi har hund, annars hade vi blivit totalförslappade när vi är lediga och kidsen är lediga från aktiviteter.

Men jag ska inte klaga på segheten för snart drar vi igång 100% med jobb, aktiviteter osv så då kommer jag väl klaga på det haha. Aldrig helt nöjd 😉

Årets första tulpaner i vackra drakvasen piggar upp en gnutta iallafall, sen får jag hoppas på att ljusare dagar ska ge energi så småningom, har allt lite vårlängt jag.

Såg förresten att Nordic Nest har grym rabatt på Ballon-vasen (min bruna i bakgrunden) just nu, här.

Hoppas ni haft en go helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.