NYFRIPPAD & VÄSTKUSTMAGI

torsdag, januari 6, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er denna vackra trettondag, eller den var vacker iallafall, nu är det becksvart.

Varit på Björkö hos vänner och badat i havet och bastat, känner mig som en ny människa, sååå härligt! Ny i håret är jag också, fick äntligen klippt mig igår efter typ 10 månader sen sist, om man bortser från de gånger jag själv satt saxen i topparna ett par gånger. Det var tokslitet och ca 10 cm åkte av samt att jag blev med lugg igen. Liten gardinlugg som ramar in lite.

Produkterna som jag använder i mitt hår just nu och sen en tid är som jag nämnt Antonio Axu, doftar magiskt och allra mest älskar jag värmeskyddsprayen och den skimrande oljan.

(Apohem har 10% på Antonio Axu just nu här)

Använder även Olaplex och har gjort i många år, nr 6,7 och 8 är de jag använder ut serien och Bangerhead har just nu kampanj på Olaplex här.

Nu ska bara en toning i också för att täcka de små grå, under utväxt-tiden använder jag Magic retouch i benan, helt grym produkt.

Sett många vackra soliga instagrambilder i flödet idag, så himla härligt att så många verkar varit ute och njutit i vårt vackra land. Här vid havet på västkusten har jag tillbringat några timmar idag, ren och skär magi skulle jag säga och jag får sån energi av såna här dagar.

Att dessutom ha tillgång till en bastu på en klippa med brygga och stege intill är så härligt så det är inte klokt, kanske är det här vi ska bo? Ja fint är det iallafall, och vi har rätt nära hit ändå.

Vindstilla och tyst där på badbryggan, och på färgan hem var det mysigt att stå ute och kolla på himlens vackra färger under en stilla tur.

Hoppas ni haft en lika fin trettondag som vi.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.