NYTONAD

tisdag, januari 11, 2022 2 0

Innehåller annonslänkar till Lyko, Bangerhead, Apohem & Antonio Axu

Ledig tisdag och tid för att tona håret och lite annat beauty-fix. Deppväder ute så perfekt att lunka omkring hemma och köra lite hemma-spa. Toningen jag använde denna gång var en kall brun från Schwarzkopf (här) som jag varit nöjd med innan. Att slänga i en toning är som en inpackning för håret och det blir så glansigt och härligt.

Stylade håret lite efteråt för skojs skull, gjorde några lockar med plattången och har använde min budgetvariant från Babyliss (denna), funkar hur bra som helst. Lite torrschampo i botten för struktur, värmeskydd och lätt spray till sist, alla från Antonio Axu. Hårgodis deluxe.

Har beställt schampoo och balsam i samma märke, som jag hittade för halva priset hos Afound, schampoo här och balsam här. Perfekt att prova till reapris.

Nagellacket måste jag tipsa om också, älskar nämligen Isadoras lack och det ovan heter Scarlet rouge och är superfint tycker jag, snabbtorkande och sitter länge med.

Världsbästa fotkrämen Footmender har jag smörjt in tassarna med och satt på strumpor så det får verka hela dagen, ska på helkroppsbehandling imorgon (LPG) och vill ha fräscha fötter. Denna kräm är en allt i ett-kräm, mjukgör, exfolierar och motverkar bakterier, grymmare än grymmast.

Fräscha fossingar med nylackade tånaglar -och finger, gör så mycket tycker jag, piggar och fräschar upp i dessa vintertrötta tider. Tyvärr är jag för lat för att få rutin på det men blir nöjd när jag väl orkar. Är ni likadana eller går ni kanske regelbundet på manikyr och pedikyr på salong kanske?

Ha en fortsatt fin tisdag!

KRAM

0
2 Comments
 • Malin
  januari 12, 2022

  God kväll!

  Supersnygga du 😃
  Jag längtar tills på tisdag då jag äntligen har tid hos min frisör. Har fått boka av pga sjukdom men nu är det dags att täcka de grå håren som jag tycker blir fler och fler 😂. Mina fötter är jag bra på att ta hand om och ha nagellack på men tyvärr inget lack på händerna då jag jobbar i vården. Tycker dock att det är så snyggt.

  Ha det gott!!
  Kram Malin

  • Catta
   januari 16, 2022

   Tack 🙂
   Det är ju så himla skönt när man väl kommer iväg på det där frisörbesöket, älskar känslan av fräscha toppar!
   När jag jobbade på finkrogar i restaurang fick vi inte heller ha nagellack, tråkigt men ändå fräscht med korta välvårdade lackfria naglar också. Fötterna känns viktigare faktiskt, framförallt på sommaren då 🙂

   Ha en fin söndag, kram.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.