HOS INEZ

lördag, januari 15, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar / samarbete Lampgallerian

Hej på er!

Blev några dagars uppehåll här på bloggen, haft fullt upp så inte hunnit, och det kommer nog att bli svårare att hinna med bloggen nu framöver.

Tråkigt tycker jag men samtidigt så är det roligt att hänga med i barnens idrottsaktiviteter som kommer kräva väldigt mycket tid av oss föräldrar framöver. De är i de åldrarna nu och med upptrappning av träningar och matcher cuper framöver så kommer vi inte ha en enda dag ledig från aktiviteter på hela veckan, pjuh!

Men, men, hoppas få några stunder över till att kika in här också, det är ju trots allt mitt andra jobb och dessutom älskar jag det! Roligt att få göra lite samarbeten också och den här fina skrivbordslampan har jag beställt till Inez i samarbete med Lampgallerian.se

Tycker den är så elegant i sin minimalistiska stilrena design och Inez önskar en modern uppdatering i sitt rum så den här är ett steg på vägen. Soeren heter den och är väldigt prisvärd, just nu med 20% rabatt också, här.

Med koden catarinaeldana får ni 10% på hela sortimentet hos Lampgallerian och det gäller även nedsatta varor, vilket skulle ge 30% på denna lampan tex.

Inez vill gärna ha ett nytt skrivbord, hon gillar inte alls den gamla stilen som flera av hennes möbler har, tråkigt tycker jag som älskar dem. Skrivbordet är från 1800-talet och är så himla vackert tycker jag. Får spara det till mitt kommande hobbyrum som jag drömmer om. Inez ska få ett lite längre men smalare skrivbord, kommer passa perfekt till lampan.

Inez sminkspegel kommer från Cocopanda och sen ser ni ju vad Inez samlar på, produkter från Body Shop, och även Rituals. Ja jösses.. hon får se till att använda lite också, så de inte går ut under tiden hon hamstrar haha. Åhlens har hur som helst medlemspriser på massor från Body Shop nu, här, och deras produkter är faktiskt fantastiska.

Body butter Shea har jag beställt till mig själv, älskar den doften och jag behöver feta krämer för att inte krackelera vintertid.

Åhlens har även medlemspriser på Rituals nu, 25% på allt, här. Jag är helt sålt på serien Rituals of Sakura och deo-sprayen kan jag inte vara utan sen jag köpte den för första gången, fantastisk doft som sitter i länge.

Inez smyckeskrin kommer från Glitter, de har flera fina till bra pris.

Inbyggd ledsockel så behövde inte köpa lampa till, riktigt bra ljus också. Armen kan ställas upp och ner och lamphuvudet är vrid och riktbart.

Nu ska jag ta en skön dusch innan jag kastar mig i soffan med en stor skål godis. Blir tidig kväll, Inez har samling 8:00 imorgon för handbollsmatch på bortaplan, ny samling för klockan 10:00 för annan bortamatch i annan stadsdel. Valentin har fotbollsträning, så man vet vad man har att göra på helgen om man säger så haha.

Har jag några läsare som också har en sån där go tid med många aktiviteter för barnen?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.