SNYGGTOPP & VÅRNYHETER

söndag, januari 16, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej!

Kikar in snabbt och visar denna coola topp jag köpte på Lindex. En festlig topp som man kan alternera ”axelbanden” på genom att antingen ha dem uppe mer som ett linne, eller hasa ner och ha som en singoalla-topp.

Billig och fräsig topp tycker jag och den finns här. Kanske inte rätt årstid att bära så här små toppar men till våren och sommaren är den perfekt och jag gillar hur den är stylad tillsammans med ett par byxor i läderimitation med resår i midjan på Lindex hemsida, precis min stil.

Usla bilder med skit på linsen men brände av några snabba så jag hann inte bättre.

Jag ha magrat lite det senaste också, vilket jag tycker syns på bilderna och det är något jag kämpar med. Har inte så mycket matlust sen en tid tillbaka och vet inte om det har med mediciner att göra eller något annat. Jobbigt är det iallafall men försöker att inte stressa upp mig över det utan ta det med ro och äta trots att jag inte är så sugen eller hungrig.

Har ju inte så mycket att ta av så mån om mina kilon.

Sweatshirt / byxa // Skjorta // Pilejacka // Sweatshirt // Satintopp // Blus

Massor av fint bland nyheterna på Lindex och här är några av favoriterna. Den svarta satintoppen är riktigt snygg tycker jag och toppar/t-shirts med lite längre ärm ser jag mycket av nu, vilket är väldigt fint. Lindex har en i bomull här i olika färger och Twist & Tango har denna som jag funderar på att köpa. Perfekt basplagg.

Önskar er en fortsatt fin söndag.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.