BY MALINA

måndag, januari 24, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Hoppsan, här kommer ett somrigt inlägg mitt i kalla januari hehe. Men alltså jag blev bara så lycklig när jag såg att lite somriga nyheter redan har trillat in hos min stora favorit By Malina, så var bara tvungen. Känns som ett ljus i tunneln på nåt sätt. Jo jag gillar vinterhalvåret också men kan inte ljuga om att jag längtar galet mycket efter varma goa sommardagar. Säkert mycket pga denna hopplösa pandemi också, känns liksom lättare på sommaren på så många vis.

Älskar min klänningar från BM och dessa tre kommer få stanna länge länge i garderoben, favvisar. Hoppas på att hitta nån ny favorit framöver när fler modeller släpps för säsongen.

Kaftan // Kjol // Skjortklänning

Kaftanen åker upp på önskelistan, likaså den här baddräkten.

Alla nyheterna hittar ni här.

Nu ska jag och kidsen tuta iväg till andra sidan stan för fotbollsträning måste klappa igen här.

Ha en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.