VÅRBLUS & MUMSIGA DOFTER

tisdag, januari 25, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Lite lokal shopping blev det idag när jag ändå skulle till Maxi och tisdagshandla, som jag typ alltid gör min lediga dag. Åker till Amhult centrum 5 minuter bort med bilen och där finns några butiker som Lindex, Hemtex och Iems bl.a.

Kikade in på Lindex och hittade en så söt vårblus (finns här), och på Hemtex hittade jag en rumsspray som jag bara dog för. Cardamon Lime heter den och finns här. Perfekt när Ebba har lagt av en rökare under soffbordet eller när grabbarna glider in med stinkande fotbollsskor haha.

Får verkligen inte till några bra bilder med självutlösaren, gaaah, men ni ser ju så fin blus. Skönt material som känns skrynkelfritt.

Kom paket till brevlådan också, med påfyllnad av två favoriter. Magic Touch body cream från Rituals är verkligen magisk. Besatt av doften på denna serien och har spraydeo i samma märke.

Hela serien finns bl.a hos Åhlens här och hos Lyko här.

Eftersom jag är extremt torr i huden på vintern passade jag på att klicka hem ett body butter också, älskar Shea från Body Shop och har gjort i typ 20 år.

Lite gott och blandat i tipsväg denna tisdag, som för övrigt är ljuvligt solig här på västkusten. Jag och Ebba tog en långpromenad över klipporna längs havet förut och det var hur härligt som helst.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.