VINTERBAD

söndag, januari 23, 2022 2 0

Väldigt härligt avslut på denna söndag, vinterbad i Sandens småbåtshamn med Inez och hennes bästis. Solen kom fram och det kändes som vår i luften denna milda januaridag.

Så himla glad att jag har denna underbara ungen som har sån energi och vet precis vad som gör susen för en sliten mami en trött söndag, ett uppfriskande bad, och sen sushi på det. Ett lyckopiller är vad hon är min lilla Inez, som inte är så liten längre utan fyller tvåsiffrigt om drygt två veckor.

Stora tjejer som själva dokumenterar sina dopp med telefoner, så söta, och när de inte ses pratar de på facetime. Typ 24/7.. och går i samma klass gör de också men kan inte vara utan varandra många minuter, gullungar.

Hela tre gånger var de i goingarna, och jag två. Så långt ifrån badkrukor man kan komma är de och badar mer än gärna året om, precis som jag alltid gjort, häftigt det där med gener och att hon blivit en riktig mini-me. Inez är en riktig våghals och älskar höga höjder, fart och annat hissnande, ja herregud. Alltid positivt inställt till att testa nya saker, både aktiviteter, mat och allt möjligt. Glad, energisk, påhittig och vansinnigt rolig, går inte att ha tråkigt med den ungen. Underbart! Älskade unge.

Inte så ofta barnen florerar här i bloggen numera, mer när de var små och det kan jag sakna. Blir glad när jag får ok att visa bilder på dem, som Inez godkände med ett -självklart! denna gång. Tycker det är mysigt att mixa bloggen med personligt bland alla ytligheter och som jag sagt förut så är bloggen ett slags dagboksförande som jag älskar att gå tillbaka i genom åren.

Hoppas ni alla haft en fin helg.

KRAM

0
2 Comments
 • Ida
  januari 24, 2022

  Vilket härligt inlägg!
  Piggade upp i vår sjukstuga. Tack!

  • Catta
   januari 24, 2022

   Glad jag blir att du tycker det, tack!
   Kryakram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.