VINTERTRÖTTHETEN

onsdag, december 15, 2021 1 0

Mörkrets mörker är här, det både känns och syns på mig, tur det finns smink! Rouge-överdos på mornarna för att inte se död ut haha.

Men håll ut, snart vänder det och går mot ljusare tider igen, visst är det lovely.

Snart jul nu och barnen satte ihop och pyntade ett pepparkakshus tillsammans häromdagen, bra samarbetat av gullungarna.

Ska slå in lite fler klappar idag, känner mig i fas och det är så skönt. På fredag ska vi på julbord med jobbet och sen är det nedräkning till jul med bara några dagars jobb till. Och apropå jobb. Idag hade jag samtal med chefen som vill sätta mig på en ny tjänst i mars, och gå upp från 80% till 100. Känns både roligt och stressigt för jag vet inte om jag kommer få ihop livet om jag jobbar 100, det är redan körigt med tanke på hur min man jobbar, hund och barnens alla aktiviteter. Och bloggen på det. Får nog dra ner på bloggandet då, kommer inte hinna (räknar man med bloggen så jobbar jag i nuläget ca 150% tidsmässigt. Min man är ju borta många kvällar och det är då jag lägger mest tid på bloggen. Samarbeten, planering av inlägg osv).

Men kul för jag vill gärna göra annat, ska gå från ekonomi till sälj och jag tror det kommer passa mig men så är jag ju kroniskt sjuk och vet inte hur mycket jag orkar.

Jag provar och ser hur det går, kanske blir hur bra som helst.

Har jobbat med min mamma som närmsta chef i 13 år, men nu ska hon gå i pension till våren och jag lämnar då tjänsten som ekonomiassistent och går in på innesälj. Känns konstigt att jag inte ska jobba med mamma längre, men samtidigt skönt att hon blir pensionär så hon kan rycka in och hjälpa till med barn och hund då och då. Kommer underlätta för mig och min familj lite hoppas jag. Oj vad hon och svärmor ska få jobba haha.

Vad jobbar ni med och trivs ni med det ni gör? Om inte vad skulle ni vilja göra istället?

KRAM

0
1 Comment
  • Elin
    december 22, 2021

    var kommer ljushusen ifrån?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.