NYÅR COMING UP!

torsdag, december 16, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Plisserad topp // Plisserade byxor // Skimrande olja // Byxor med revärer // Örhängen // Klackskor // Väska

Nu ska ju vi fira nyår i Branäs och det blir ingen brakfest utan middag med vännerna vi åker upp med, men lite piffig vill man allt vara ändå tänker jag och det hade ju varit perfekt att fira i ett par glammiga slacks och inte ett stramt fodral. Gillar brallorna ovan mucho, både bekvämt och snyggt.

Klackarna får stanna hemma men gud va snygga de flätade från Flattered är, åker upp på önskelistan. Gnistrande örhängen och andra smycken packar jag kanske ner däremot, alltid kul med lite bling. Kanske kittar upp understället med lite bling så får det vara bra så, kan vara en kul kombo 😉

Och oljan åker definitivt med, den är helt fantastisk, använder både i håret och på huden. Ger ett väldigt fint skimmer, återfuktar, vårdar och doftar magiskt. Antonio har ett tredje advents-erbjudande med 20% på alla stylingprodukter nu så passa på.

Champagneskål

Finporslinet åker inte heller med precis men nog ska vi fixa en festlig dukning ändå och vill ni ha tips på just nyårsdukning så har Nordic Nest fin inspiration här.

Har ni några trevliga nyårsplaner?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.