DIY -BLOMMA I CREPEPAPPER

tisdag, december 14, 2021 0 0

Hej på er!

Stressiga dagar så känner att jag knappt hinner med att blogga, men det är mitt lilla vattenhål som jag tycker är så mysigt att pyssla med, bloggandet alltså. Stänger liksom av allt annat och får var lite kreativ på ett sätt som jag gillar.

Hann inte alls så mycket som jag trodde jag skulle hinna idag och det ger mig en stress jag knappt klarar, jag kan verkligen krisa när jag inte får ihop det, nerverna utanpå och ett ganska otrevligt humör.

Optimistisk tänkt imorse att hinna både, städa, handla, tvätta, shoppa, långis med Ebba OCH pyssel innan 15. Hann med Ebba, en tvätt, en sväng på stan, några bitar sushi och 10 minuter pyssel haha.

Sen var jag tvungen att hämta kids och sen börja med maten innan sonens träning som jag lämnade honom på för en stund sen.

Pysslet jag hann med? Jo men denna superenkla väldigt fina lilla blomma i crepepapper, alltså jag älskar sånt här tacksamt racer-pyssel!

Slank in på Söstrene Grene för att kika efter lite käcka klappar till Inez och där fanns en vägg med crepepapper och en massa bra tillbehör att göra blommor och annat kul med. Wiiiii kände jag bara för jag hade precis innan varit inne på Tinnas (åf för Svenskt Tenn) och spanat på blomman Vintervindla som är så tjusig att ha i granen, men de kostar 160:- st och jag hade velat ha minst 10 så ni fattar va orimligt dyrt det hade blivit. Nu kan jag göra lika många för under 100:-.

Jag köpte vitt kräppapper, pistiller, järntråd och pappersbollar. Sax och limpistol hade jag hemma och jag ljuger inte när jag säger att denna blomma tog mindre än 10 minuter att göra.

Betydligt enklare än sidenblommorna jag gjorde många av under mina år på Tillskärarakademin där jag utbildade mig till modist och gjorde dekorationer till mina hattar.

Hinner inte skriva ner precis hur jag gjorde men finns en film som visar hur man kan göra, jag gjorde nästan exakt så.

Ni hittar den hos Söstrene Grene här (ej spons, bara tips), och där finns även de flesta tillbehören länkade.

Ha nu en fortsatt fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.