SNART VÄNDER DET

tisdag, december 21, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Mörkaste dygnet är här och nu vänder det mot ljusare tider igen, hur härligt är inte det på en skala från 1-10!?

Minst 12 skulle jag säga som ser galet mycket fram emot att det är ljust när man kommer hem från jobbet igen, dö-deppigt att missa allt dagsljus när man sitter inne på kontor, tur att jag har min hund att åka hem till vissa dagar så jag får det där välbehövliga ljuset då och då.

Idag är jag hur som helst ledig och jag ska njuta max av dessa lediga tisdagar fram till 1 mars då jag börjar jobba heltid med mitt ordinarie jobb, får se hur det går, om jag orkar.

Ni som har hängt med här ett tag vet kanske att jag är kroniskt sjuk och just stillasittande jobb är väldigt dåligt för mig. Men jag får be om ståbord och försöka springa runt så gott det går på jobbet.

Att vara ledig en extra dag i veckan har varit guld för mig, då har jag kunnat träna, handla, städa och göra sånt som jag gillar och annars inte har tid för som måla, pyssla, sy osv. Även blogga då, som faktiskt också är ett jobb för mig. Idag har jag hunnit med typ allt ovan nämnt. Har länge tänkt måla om tavlan jag målade för ett tag sen, smackade på färg med spackelspade och så blev det såhär.

”Ängslig” kan vi kalla den, precis som jag kan vara som person. Jag kan vara ängslig i mycket, i min inredning, mode, sätt att vara osv. Men också tvärtom, tvärsäker, trygg och lugn. Det är när jag är ängslig jag är som mest kreativ, det är min terapi för allt i stort sett.

Sen är det väldigt kul att kladda, klippa, klistra, sy, och dra fram allt möjligt att skapa med, drömmer SÅ om ett eget rum för bara allt det där. Dra fram alla mina hattstockar och börja göra hattar igen.. Känns som att när tiden för sånt försvinner och utrymmet inte finns, så försvinner en del av mig. Jätte jätte jättejobbigt känns det. Så det är prio om/när vi köper nytt hus, ett eget hobbyrum.

Idag har jag hämtat ut sista klapparna också, så skönt att vara klar med den biten. Hämtade ut ett par nya pjuck också, unnade mig ett par Moon boots, kommer bli perfekta till så mycket i vinter. Till fjällen, på hundpromenaden, till och från vinterbadet och i pulkabacken när snö väl kommer tillbaks. Sköna och varma, den höga sulan gör ju att man kommer upp en bit från den kalla marken och det är ju isolerande i sig.

Fulsnygga och sådär retro-coola, jag beställde mina här på Net a Porter , men finns på flera ställen som Outnorth här och Wakakuu här i olika modeller tex.

Moon boots kom på 70-talet och skapades i Italien, inspirerade av första månlandningen och blev väldigt poppis först på 80-talet och har kommit och gått som trend sen dess, de senaste två åren har jag sett dem poppa upp i många butiker.

Det och snowjoggers är såna där goa retro-klassiker, Nelly har dessa från Rubber Duck på rea just nu, så coola. Inez hade i silver när hon gick på föris, så grymt söta. Babyshop har dem i massor med färger här.

Nu ska jag ta ett varv med snabeldraken här, både Ebba och nya ullmattan fäller haha.

Önskar er en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.