EN STRÅLANDE 4:E ADVENT PÅ HÖNÖ

måndag, december 20, 2021 0 0

Gyllene decemberväder i dagarna tre, man tackar. För även om det är jobbigt för ögonen när solen står lågt (särskilt när man har kronisk migrän som jag, trigger deluxe med starkt ljus) så är det nåt särskilt vackert över det, och vilken dag vi fick igår på Hönö jag och Inez.

En mysig mor och dotter-dag med shopping, fika, bad och sushi i Klåva. Det är dagar som dessa som gör att jag längta ”hem” allra mest. -Det är lika bra du flyttar ut hit igen, som min kompis mamma sa när jag mötte henne i leksaksbutiken. Ja vi får väl se.. en dag blir det säkert så.

Lite bitig nordvästlig vind vid havet, men vi hittade en sida av fyren där det var helt lä och solen värmde.

Fika och kallbad hade Inez bestämt, men hon hoppade över doppet tillslut, hon blev lite kall på vägen dit (och hon undrar varför man tjatar om att pälsa på sig liksom 😉 ) Men jag som var varm och go tog ett dopp, så sjukt gött för både kropp och knopp!

Tur jag packade ner en extra mössa till gullungen, min fluffiga fuskpäls.

Kanondag helt enkelt.

Jahåpp! Då var julveckan här, galet så fort det har gått. Ska bli mysigt, blir en lugn jul, precis vad jag behöver.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.