FRANSAR & VIT JUL?

onsdag, december 22, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

För tre veckor sedan gjorde en vän till mig fransar på mig, första gången jag provat det och jag har varit SÅ himla nöjd. Dock har jag inte haft tid att fylla på så nu har jag kanske bara hälften kvar, men fina ändå. Jag var väldigt noga med att det skulle se naturligt ut och ville inte ha en stor borste till fransrad som jag sett på en del, det är inte jag om man säger så, men man gillar ju olika..

Inget jag skulle orka, eller ha tid med att ha jämt men kan absolut tänka mig under sommaren och lite då och då. Mina egna verkar inte ha tagit något stryk av detta, de har snarare växt och blivit både längre och fylligare. Kanske får att jag inte tvättat och gnuggat ögonen lika frenetiskt som annars. Limmet skulle vara extra bra sa A också.

Någon av er som provat fransar, gillar ni?

Idag är jag på supergott humör, snön har nämligen kommit tillbaka och det ser lovande ut för en vit jul. Fast skulle inte förvåna mig om regnet kommer och förstör allt imorgon. Snö är ju SÅ mycket trevligare.

Hoppas på kyla också, så isarna lägger sig så vi kan åka skridskor på dammarna häromkring, dömysigt ju. Fast om man ska se till elräkningen så hade +15 varit bättre haha, shit va dyrt det kommer bli gissar jag, senaste var på rätt många tusenlappar och då var det inte kallt så många dagar ändå. Ska elpriserna hålla sig så höga som nu så blir det kanske vatten och bröd i januari/februari haha. Tänk så beroende vi är av den där elen ändå.

Fullt av varma plagg i garderoben har jag iallafall och nu kan jag tipsa alla er som velat haffa en Pansy från Acne att Wakakuu har fått in en i marinblå nu, här. De har även fått in den klassiska grå igen, här. Min pastelliga som flera frågat om verkar dock vara slutsåld överallt, men man kan bli meddelad här om den kommer in på lager igen hos Wakakuu, med chans att fynda den på rea.

Nu ska jag ut på pw i vintermörkret, måste röra på mig känner jag.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.