FJÄLLEN-FAB

torsdag, december 16, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Kanske inte det mest nödvändiga köpet men jag dog när jag såg den här fina pälsmössan hos By Malina och jag som är en riktigt liten fryslort kände att den här kommer jag älska. Himla gosig och väldigt tjusig tycker jag, den kommer jag vara fjällen-fab i.

(Arket har en billigare variant här)

Inez tycker jag är SÅ pinsam som ska ha silvrig jacka i backarna haha, har lovat henne att bara ha det på nyårsafton, men kanske är det en liten 40-kris som tar fram den poppiga tonåringen i mig haha. Äh, lite kul och utstickande kan man väl få vara.

Hon himlade med ögonen när jag köpte ett par silvriga vantar till nu också, hihihi, så fräsig morsan ska vara. Nej men på riktigt är det de skönaste vantarna jag provat, tumvantar fast med fingervante i kan man säga. Ett mjukt varmt innerfoder som omsluter varje finger så de håller sig varma även när det är riktigt kallt.

Kombi är ju kända för att göra riktigt varma sköna vantar och Outnorth har ett stort utbud här.

Bästa outdoor-butiken på nätet tycker jag, och dagens lucka i deras julkalender ger 20% på löparkläder och löparskor, här.

De har även ”julfest” med upp till 50% på alla varor här. Jag klickade precis hem de här skidglasögonen som jag hoppas ska passa min smala ansiktsform, tycker jag ser ut som en fluga i alla jag provat på stan. Må vara trendigt med gigantiska goggles men jag vill inte försvinna i dem. Tyvärr är utbudet i butiker ofta skralt så finns inte så många modeller att prova, så nu chansar jag på dessa och det står att de är speciellt anpassade för att passa mindre ansikten hoppas de blir bra. Ganska billiga var de med, blev 600:- med 25%.

Men åter till min mössa hörni, eller rättare sagt skidkollektionen den tillhör som By Malina släppte idag. På tal om retro skidmode som mitt inlägg handlade om häromdagen, spana in SKI CAPSULE..

Hur coolt och snyggt! Tror jag byter Branäs mot St.Moritz och susar ner för backarna i ett retro stass och dricker gluhwein i min pälsmössa på en solig alpterass, hade suttit himla fint..

Önskar er en fortsatt trevlig kväll och imorgon är det fredag vänner, och julbord med jobbet, tjohoo!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.