GOD JUL & GOD FORTSÄTTNING

lördag, december 25, 2021 0 0

Hej på er och god fortsättning!

Hann inte kika in här och önska God Jul igår så gör det idag istället! Hoppas ni hade en riktigt fin dag igår, det hade vi och alldeles lagom sådär. Vi var bara 8 stycken och det är ganska skönt att inte vara för många, även om jag önskar att barnen hade haft kusiner i samma åldrar att hänga med, precis som jag och min bror hade när jag var liten och som vi kunde vara förväntansfulla tillsammans med.

Nästa år kanske vi får fira med storkusinerna iallafall.

Men klappar fick de och t.o.m tomten hälsade på, inte för att de tror på honom men vi bestämde med vänner att vi skulle byta tomtetjänst med varann och det var himla kul faktiskt. Valentin fattade faktiskt inte att det var Mattias (bara Inez) och deras kids förstod inte att det var Josef som hohoho-ade hos dem. Duktiga pappor som förställde rösterna och täckte i stort sett hela ansiktet med skägget haha.

Knäppte några snabba pics innan gästerna kom, på alla utom mannen då, som ogärna vill vara med på bild. Honom fick jag smygfota lite, men han slipper synas på mina sociala kanaler, för det mesta 😉

Inez är en liten linslus hon, vår glada livliga tjej. Och visst är hennes blus fin, kommer från Lindex (här).

Min outfit bestod av en blus som är minst 20 år gammal, fyndade i min egna garderob kan man säga. Chiffongblus med krås som jag knöt i midjan, till den en guldig kjol med hög midja, H&M-fynd.

Håret orkade jag inte fixa så satte i ett diadem med renhorn, fick duga haha.

Blev ingen sen kväll utan gästerna gick strax innan 20, sen gled jag i myskläderna och tog en kvällspromenad med mannen och sen en till med Maria. Kollade på julfilm och la oss hyfsat tidigt, soft julafton.

Strålande väder både igår och idag på Juldagen och vi tog en lång promenad runt Nötö och Långholmen efter frukosten, så vackert där. Bitande kallt men ändå härligt. Fryser man så har man får lite på sig, så är det bara, och äntligen har jag lärt mig att verkligen palta på mig, så jag höll mig riktigt varm trots vindpinande vindar i minusgrader.

Ser ut som att vädret ska bli lika vackert imorgon så då lär det bli långpromenad igen, gärna med ett dopp i havet.

Önskar er en fortsatt fin julhelg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.