ANNANDAG JUL

söndag, december 26, 2021 2 0

Så himla tacksam för det vackra vädret vi haft hela julhelgen, gör så otroligt mycket för välmåendet. Och drömmen om kyla såpass att det fryser på dammarna slog minsann in, så idag har vi åkt skridskor!

Först en promenad med Ebba så hon fick sitt också, ska ta en till längre med henne om ett tag, innan vi ska iväg på kalkonmiddag. Ebba får stanna hemma då det kommer vara två andra hundar där, som är yngre och lekfulla som tusan, vilket vår pensionär inte orkar med haha. Nej då har hon det skönare hemma i lugn och ro.

Riktigt varm om fötterna blir man i dessa, så underbart för kalla fötter är det värsta alltså.

Halvvintrigt landskap har vi iallafall här i Göteborg, man får vara glad för det lilla. På torsdag bär det av till Branäs så vi lär få en rejäl dos snör i några dagar, och sen brukar jan/feb leverera här på hemmaplan så hoppas på det.

En bit upp i skogen har vi en damm som få hittar till och som vi kan ha som vår ”egen”, hur lagom och fin som helst att åka på.

Vännernas lilla sagohund -Ole Bramserud, var med och spanade på kidsen när de lirade hockey och åkte omkring. Han är så gullig så det är inte klokt.

Ja ni ser ju, riktigt härlig dag utomhus. Aktiva dagar är de bästa.

Nu måste jag spana in i garderoben efter något att ha på mig ikväll, så jag önskar en en fortsatt fin annandag jul!

KRAM

0
2 Comments
 • Elin Myhr
  december 26, 2021

  Hej! Var kommer din fina jacka från?

  • Catta
   december 27, 2021

   Hej!
   Den kommer från 8848 Altitude och heter Ariella 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.