BRASA & NATURLIGA NYHETER

lördag, december 18, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Här har vi superseg lördag och inte gjort många knop, haft ont i huvudet och känt mig allmänt risig. Ingen av oss orkade laga middag så blev pizza.. det dör man ju inte av ibland eller hur.

Nu slappar vi i soffan, framför den sprakande Netflix-brasan haha, rätt så mysigt ändå, fast saknar värmen en riktigt brasa ger, prio på det i nästa hus säger jag bara. Vi lägger patiens, pysslar, ritar och slappar. Ganska skönt faktiskt.

Väggen bakom tv:n har ännu inte blivit målad, den sista av sex väggar här i vårt L-formade vardagsrum. Färgen tog slut och likaså orken, men äsch, det gör inget att det tar lite tid att få saker färdigt ibland. Nu tar vi jul.

Till våren kommer fixarsuget igen, och även suget efter ny inredning. Redan nu har det kommit en massa nyheter hos Ellos som hintar lite om vad vi kommer se mycket av till våren. Jag fastnade för naturvitt och trä som jag länge gjort men det har även kommit mycket i härliga pasteller som jag kan tänka mig som accentfärger här hemma.

Fat/bricka // Fåtölj // Pläd // Matta // Sängbord // Lampa // Kudde

Vi kollar väldigt mycket på nytt hus nu, vi är SÅ färdiga med vårt lilla radhus så när rätt objekt dyker upp så kommer vi ge oss in i budgivning.

Hoppas det kommer ut en massa till våren, hade gärna flyttat till nytt nästa höst, en sommar till här känns ok men sen vill jag ha större. Inte självklart att det blir så, budgivningarna har gått bananas senaste tiden och att en vanlig villa på ca 150 m2 går för över 8 miljoner får man räkna med häromkring och nere runt havet väldigt mycket mer. Helt galet.. Tur man säljer på samma marknad, även om vårt lilla radhus är en bostadsrätt med avgift och inte går för lika högt kvadratmeterpris som friköpt.

Pennställ // Taklampa // Matbord // Skrivbord // Kudde // Skål // Golvlampa

Nu ska jag ta mig ett glas iskall julmust, kan vara något av det godaste som finns!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.