FIRARHELG

söndag, december 5, 2021 0 0

God kväll!

Hoppas allt är bra med er, själv har jag haft en riktigt härlig firarhelg och kommer nog somna ovaggad strax, trött men lycklig.

I fredags firade jag med mannen och barnen på restaurang, lugnt och mysigt. Igår firade jag med tjejgänget och herregud vilken magisk dag vi hade där på lilla holmen utanför Klåva. Bastu, bad, bubbel och babbel, kunde inte blivit mer lyckat. Vi hade strålande väder, åt skaldjur och hade värmande braskaminer runt oss. Helt grym dagsfest helt enkelt.

Blivit så galet bortskämd av både familj och vänner, de är otroliga.

Idag blev jag firad av mamma och pappa på Hönö, svärmor var med samt bror med respektive. Övriga släkten firade mig på distans, jag orkade faktiskt inte dra ihop ett större släktkalas, har inte varit på topp det senaste.

Sen är det ju lite luriga virustider ff så känns ganska rimligt ändå och jag är inte så himla noga med att bli firad stort egentligen. Är SÅ nöjd med den här helgen.

Hoppas ni haft en fin andra adventshelg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.