FÖDELSEDAGSBUKETT

måndag, december 6, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

En av alla fina buketter jag fick när jag fyllde år, från vänner som vet precis vad jag älskar, yvigt! Visst är den vacker.

Jaha, då var det måndag igen och en tredags helg med roligheter över, gick så himla fort! Men jag är så glad så glad, fick så många fina presenter, bl.a två kurser. En i silversmide och en att skapa i lera, och jag ser så sjukt mycket fram emot dessa.

När jag fick frågan om vad jag önskar mig av ett par vänner så sa jag något kreativt eller personligt, för jag älskar att få saker som andra har gjort och se så fantastiskt fin ljusmanschett en av mina vänner gjort till mig, ska sätta den på en mässingstake sen men alltså ni ser ju så fin, Svenskt Tenn kan slänga sig i väggen liksom 😉 Av samma tjej fick jag kursen i silversmide, SÅ roligt.

Alla presenter var verkligen JAG rakt igenom, mina vänner känner verkligen mig 🙂

Ja nu har en hel adventshelg passerat och andra ljusen glömdes bort att tändas och det känns som att jag ligger efter med allt möjligt. Nu måste jag sätta fart med resten av klapparna jag har kvar och pyssla med en hel del annat jag har på to do-listan.

Ser fram emot att fira jul med familjen och jag har spanat in fin dukningsinspiration hos Nordic Nest.

Ska spana in jul/nyårsklänning hos NA-KD som har 25% på just festkläder i deras kalender idag.

Och julklappar till barnen i form av kläder ska shoppas hos Kappahl, de har 3 för 2 på barnkläder nu och jag köper mycket till barnen från Kappahl. Inez fick bl.a den här julpyjamasen i adventspresent som hon är älskar.

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.