FIN DAG ATT FYLLA 40 PÅ!

fredag, december 3, 2021 2 0

Idag är det min födelsedag och jag fyller inte mindre än 40 år!

Jag som nyss var 22, fattar ingenting haha. Men det är inget annat än en siffra och visst har jag många gråa hår och slappare lår men va fasen, livet är för jäkla fint ändå för det mesta. Så tacksam för så mycket.

En väldigt vacker dag att fylla år på iallafall, solen kommer inte riktigt igenom men ligger där och trycker bakom molnen över vårt vinterland som vi fått här på västkusten, så underbart med all denna snö tycker jag!

En uppfriskande promenad med man och hund, bland det bästa jag vet och det är så härligt med en extra ledig dag tillsammans. Blev firad av både honom och barnen imorse och ikväll ska vi ut och äta bara vi fyra.

Imorgon blir det firande med mina tjejkompisar och det ser jag verkligen fram emot.

KRAM

0
2 Comments
 • Malin
  december 3, 2021

  Hej!

  Ett stort grattis på din födelsedag 🎁 🎂 🎈
  Jag hoppas att den blir bra💐
  Jag är också ett december barn, blir 46 år nästa fredag 10/12 och har även namnsdag samma dag.
  Känner mig dock yngre i huvudet men blir påmind att kroppen blir äldre på gott och ont 😂

  Kram Malin

 • Ida
  december 3, 2021

  Hurra! Grattis på din dag! 🥳
  Så glad i din blogg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.