DRAKVASEN

söndag, december 19, 2021 0 0

Piece of art.

Hantverk när det är som bäst, och en av de finaste presenterna jag fick när jag fyllde 40, drakvasen av Emelie –Mli Ceramics.

Hon är verkligen helt fantastiskt duktig och i januari ska jag till hennes ateljé på Hönö på kurs tillsammans med mina vänner Jennie & Linda (som även är svägerskor till Emelie) och det ska bli så galet kul att få lära mig att skapa egen keramik, längtar!

Inspiration till denna vas fick Emelie av sin brorson som älskar drakar, tycker den är hur cool som helst. Den går att beställa, i olika storlekar och färger.

Nu ska vi äta tidig lunch, sen blir det en sväng till Hönö i härliga decembersolen.

Hoppas ni har en fin söndag och fjärde advent!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.