LOUNGESTOL I ROTTING

fredag, juli 23, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Soffadirekt, Mio, Jotex & Ellos

Godmorgon fredag!

Vaknar till ännu en solig dag men prognosen för nästa vecka visar annat så gäller att maxa nu. Innan vi packar ihop oss för en dag ute med båten så vill jag kika in snabbt och visa min nya möbel om jag är så glad i. Inte mycket fokus på inredning nu under sommaren men kul med ett avbrake bland semesterbilderna. Har ju länge länge letat efter en loungestol att byta ut metallstolen med och för ett par månader sen fann jag äntligen ”the one” och häromdagen hämtade jag ut den, var beställningsvara nämligen.

Svag för rotting och den svarta ramen matchar lampan fint. Konstraster jag gillar.

Tycker den känns välarbetad och den är skön som tusan för att vara en möbel utan stoppning. Precis vad jag hade tänkt mig och jag hittade den på EM Home (här), en butik jag sällan varit inne på men oj så glad jag blev när jag sprang på denna goding. Den var dessutom på kampanj vid beställningstillfället.

Ni kanske tycker det är en lite konstig hörna men jag gillar den. Litet som vi bor så är det inte helt enkelt att möblera alltid, eller skapa de ytor man önskar..

Stol 1 // Stol 2 // Stol 3 // Stol 4 // Stol 5 // Stol 6

Fler fina stolar i rotting jag spanat på det senaste, dels till matplats och dels hit till ”läshörnan”.

Naturmaterial i inredningen är svårt att tröttna på tycker jag och gäller både trä, sten, textilier. lergods mm. Tidlöst och vackert.

Nu ska jag slänga ihop en couscous-sallad och lite annat gott som ska med på dagens tur. Önskar er en riktigt härligt fredag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.