SOMMAR & EN TUR TILL KARLSTAD

måndag, juli 26, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Linne Twist & Tango // Shorts och skor H&M // Solglasögon Chimi

Hej på er! Litet helguppehåll på bloggen, har njutit av lediga men fullspäckade dagar, så tacksam för den fina sommaren vi har.

Här ovan har ni en häromdagens outfit från vår brygga efter go dag på Knippla med vänner. Brukar allra mest gå i tunika och flipflops men slängde på ett par kilklackar för vi var på Matjes på Knippla och åt ett gäng och jag ville vara en gnutta piffig.

Sen har vi hunnit med en tvådagars i Karlstad jag och barnen också (mannen jobbar), eller 1,5 dag blev det. Urmysigt hursomhelst och äntligen fick vi träffa våra vänner som vi längtat efter SÅ, de bodde tidigare här i Torslanda men flyttade förra året.

Bilden ovan är från gårdagens kvällsdopp på vackra Hammarö, ni ser ju vilken kväll! Och vet ni, det var första gången mina barn badade i sjö, inte klokt ju! Nu är ju Vänern mer som ett hav men det är ju stor skillnad ändå, inte minst på sött och salt. De tyckte först det var lite småläskigt att man inte såg botten, men det dröjde inte länge innan de badade som tokar i sötvattnet. Härligt.

Vi blev bortskämda med fin båttur i kanalerna kring stan, med både restaurang och badstopp, hur härligt som helst. Jag har bara kört igenom/förbi Karlstad tidigare så helt nytt för mig och jättekul att få en så fin guidad tur vattenvägen. Nästa gång får vi göra stan.

Nu är jag så trött så ögonen går i kors så nu ska jag mysa ner mig mellan kidsen i soffan.

Hoppas ni haft en superfin helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.