SOMRIGA NYHETER

fredag, mars 12, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Lyko, By Malina, Care of Carl & Aimn

Har ni sniffat på Byredos nyhet Mixed Emotions? Maj gadd säger jag bara, så härlig och av namnet att döma kan man tro att den är skapad efter mig haha. Säger som prins Daniel sa när han blev pappa -Mina känslor är lite all over the place. Ja det svänger om mig och mina hormoner efter operationen kan jag säga.

By Malina har gjort ännu ett släpp i sin spring/summer kollektion och klänningen Caily i folkloristisk stil är ljuvlig tycker jag, ni hittar hela kollektionen här. Och klänningen Harlow som jag har i färgen Sorbet Floral har nu kommit i vårig härlig blå ton som heter French Rose Sky Blue, dröm.

Lyko har fått in makeup-märket Lorac och eftersom min bronzer snart är slut ska jag passa på att prova Lorac´s ”Golden Girl”.

Aimn har släppt badkollektionen Breeze i en sportig härlig look och jag skulle gärna simma runt i den här baddräkten i sommar eller den här på en SUP ut på havet kanske, grymt snygga.

Jag som är mer eller mindre beroende av torrschampoo provar gärna olika för att hitta bättre och nya fräscha dofter och är nyfiken på Kérastase nyhet Fresh Affair med E-vitamin, ska dofta underbart.

Längtar riktigt riktigt efter sommar nu, det gör vi nog alla va? Allra mest för att vi alla förhoppningsvis fått vaccinet då och därmed kan leva livet som vanligt igen. Jag är så sjukt sugen på en riktigt partykväll med tjejerna, spa-weekends och goda middagar på stan. Åh.. hoppas hoppas det går undan nu, håll i och håll ut kära ni.

Och trevlig helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.