DAGENS ANSIKTE

lördag, mars 13, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Foundation // Dagkräm // Serum

Hej!

Precis som förra lördagen blir det ett skönhetsinlägg även denna, där ni få se mig innan och efter makeup.

Ovan ser ni vad jag använt innan som första steg efter rengöring (har denna just nu) och det är ett serum med vitamin B3 bl.a som jag tar innan dagkrämen med c-vitamin som ljusar upp huden och som har en rik konsistens, älskar den.

Som jag skrev för ett tag sen så har ju min vän Maria introducerat Esse för mig, det probiotiska hudvårdsmärket hon jobbar med och deras foundation är magisk, huden känns flawless. Min tidigare favorit Complexion Rescue från Bare Minerals har jag kvar och kommer alternera dessa två. Lyko har får övrigt 20% på allt från Bare Minerals nu.

Rengjord och helt osminkad, min kamera gör dock att huden ser lite jämnare ut än verkligheten. Jag tror att när det gäller rynkor så är det till stor del ärftligt hur mycket linjer man får och jag har min pappas sida att tacka för slätheten, farfar var i princip helt rynkfri ända tills hans sista dag på jorden, då 94 år gammal. Jag fyller 40 i år och har några ynka fina linjer bara. Aldrig provat botox eller fillers, dricker mycket vatten och försöker leva hyfsat sunt. Sen har jag en asymmetri som dels beror på att det är vanligt att ha det såklart och dels av att jag har nervskador som gör att ena ansiktshalvan hänger lite, lite charmigt ändå väl 😉

Men ni ska se när jag får migrän, då rinner det ur ena mungipan för jag blir lite förlamad då och det hänger som bara den från panna till haka. En läkare misstänkte stroke en av gångerna jag sökte akut men magnetröntgen har bekräftat nervskador.

Ögon gjorda och lite penna på läpparna också. Här ser ni lite läppfjun också haha, herregud vad det kommer fler strån undan för undan, pincetten används flitigt 😉 Jag är en ganska luden person, har jag också ärvt av pappas sida, plus och minus ni vet haha.

Även ärvt mina bryn av dem och jag föddes med skarpa bryn som är naturligt svarta, kan dutta i lite med penna i framkant där det blivit glesare med åren. På 90-talet när det var poppis med tok-smala bryn målade med penna gillade jag inte mina buskiga bryn ett dugg utan noppade sönder dem verkligen så idag kan jag inte få så stora som jag en gång hade, det växer inte tillbaka. En gång gick jag så långt att jag tog hårborttagningskräm och tog bort rubbet och målade ett streck istället, oh my god så gräsligt hahaha.

Jag tar sällan bilder rakt framifrån pga asymmetrin, fånigt egentligen för säkert bara jag som tänker på det men här anstränger jag mig att vara lika avslappnad i bägge sidor men min vänstra halva är helt klart piggare, slätare ögonlock och gladare mungipa. Så det är den sidan jag oftast vänder mot kameran 😉

Mascara // Brun ögonpenna // Ljus ögonpenna // Highlighter // Solpuder // Läppenna

Glada nyheter! Var ju flera av er som mailade mig om att mascaran jag tipsade om från Sweed Lashes sålt slut och nu kan jag meddela att den äntligen finns i lager igen. Så passa på innan den tar slut igen, galet populär som den är och den slår alla mascaror jag provat tidigare med hästlängder. Sitter hela dagen utan att smula sig, superenkel att applicera och klumpar sig inte det minsta. Vinnare av Beauty Awards och det fattar man ju, grym. Går att bygga upp i flera lager för en mer dramatisk look.

Sweed´s pennor är fantastiska de med.

Ja det var dagens face och tips det, ha nu en lovely lördag vänner!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.