EN RIKTIG VÅRDAG

tisdag, mars 16, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Solens starka vårstrålar letar sig in tvärs genom hela huset och förutom att man ser minsta lilla dammkorn så här det ju bara hur härligt som helst!

Får sån energi så jag kan nog försörja hela västkusten haha, ljuset är verkligen så enormt viktigt för oss nordbor och jag hoppas alla känner samma hopp om en bättre tid som jag.

Jag och mannen har precis kört ett kort men intensivt tabata-pass här nyss och det är också något som är härligt med våren, jag får mer träningssug! Tidigare idag låg jag på altanen i vår sköna soffa och solade i bara shorts och linne en stund, stekte på rätt bra där ett tag och trots spf 30 så känner jag att det hettar lite i ansiktet nu, man får vara försiktig i vårsolen med sin vinterbleka nuna..

Poster Wall of Art / Lovisa Häger

Min Taccia från Flos har fått flytta på sig hit till sideboardet nu när den svarta lampan hamnat över skänken istället. Bryter av den varma i valnöten fint med det kalla silvret, balans.

Den fina boken ”A Family Affair” av Lilling Cottage på Hönö ligger med ett fint uppslag i bokstället, bredvid ljusstaken Twiggy.

Sideboardet är som jag nämnt tidigare egen design där jag måttbeställt underredet av en kille som heter Niklas Wallin (hans instagram här) och toppskivan har jag måttbeställt på en sida som jag just nu inte kommer på vad den heter.

Ville ha något som sträckte sig över stor del av denna väggen som är svårmöblerat då den är nära öppningen till vardagsrummet och man passerar här, får inte vara något som står ut och i vägen för mycket. Fortfarande väldigt nöjd med den såhär efter flera år.

Ett liknande fast i helvitt i 100cm bredd finns hos Mio här (mitt är 130).

Måste bara tipsa om min lunch idag, så galet fräscht och gott.

Halloumi-taco! Eller grillost faktiskt, som den svenska halloumin heter.

Började med att snabbsylta rödlök med ättika, socker och vatten och ställde i kylen i en timma. Sen gjorde jag en mangosalsa med mango, avokado, chili, limesaft, olja, koriander och salt. Typ bland det godaste som finns.

Skar osten i bitar och stekte i olja, varvade osten och salsan i två stora blad av romansallad. Toppade med syltade rödlöken, siracha-majo, lite rostad lök och ännu mer koriander.

Herregud så gott. Älskar olika texturer på mat och när det är krispigt, fräscht och lite syrligt.

Nu ska jag hoppa in i duschen här, ha en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.