ATT HA TJUVSTARTAT PÅSKEN OCH RABATTKOD!

måndag, mars 15, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Påskhare // Kruka

Hämtade ner lite påskpynt från vinden för att inventera lite inför påsken och kunde såklart inte hålla mig utan var tvungen att pynta ett par kvistar lite lätt och sätta i hallen, kaninen/haren från DBKD i härlig okra-ton får stå bredvid, så fin tycker jag. DBKD gör de allra finaste påskdekorationerna tycker jag och Nordic Nest har ett stort utbud här. De har dessutom flera nya artiklar med tips om både påskdukning, pynt och upp till 30% på vaser, här.

Vasen/krukan i vit keramik är ett riktigt budgetkap från H&M och jag trycker alltid ner en bit oasis i botten och kör sen ner kvistar och blommor för att få dem att stå som jag vill, kommer göra en stor påskbukett längre fram. Jag har ju flera vackra glasvaser men i dem syns oasisen så därför är denna perfekt för den typen av arrangemang.

Påskliljorna i papper som jag och Inez pysslat ihop passade så fint här, tillsammans med små fåglar i porslin (gamla) och ägg i papp som jag köpte på H&M förra året. I år har de dessa men de allra finaste har Arket i år, i dessa pudriga färger där den blå är min favorit.

Väggfärgen här i hallen är jag ff så himla nöjd med, den mest perfekta greige enligt mig, kalkgrå från Jotun heter den om någon vill veta.

Väggpanelen/speglarna har jag satt upp själv och hur jag gjorde kan ni läsa om här.

Armband strass // Stelt armband // Örhängen // Frärilsörhängen

Nu till något annat! Jag har ju heeelt glömt bort att jag fått en rabattkod hos PFG Sthlm att erbjuda mina fina läsare, CATARINA20 ger 20% rabatt på hela sortimentet och de har ju hur mycket fint som helst.

Stelt armband // Örhängen // Halsband

Nu ska jag joina mannen i köket med middagslagningen, ha en fin eftermiddag och kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.