ÖNSKELISTA MARS

onsdag, mars 17, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Ballerina // Solglasögon // Väska // Jeans // Handkräm // Cykelbyxor

Min önskelista till mars-garderoben! Eller egentligen mer april kanske, för DÅ är det vita jeans som gäller, visst!

Dör så snygga dessa vita från Twist & Tango är, måste prova dem och jag tror de kommer vara riktigt snygga till den ribbade tanktoppen från samma butik som jag köpt. Och ballerinaskorna från Flattered kan vara de finaste jag sett, grymt sugen på ljusa färger nu som ni förstår.

Cykelbyxor i skönt ribbat tyg till våren och sommarens alla pw´s tack, gillar verkligen att det blivit så poppis igen.

Runda glajjer är grejen denna säsong och jag har hittat de snyggaste bågarna!

Flätat väska har jag varit sugen på länge och en svart tote som rymmer det mesta vill jag ha, handkräm är tex ett måste i min väska och nu när min i doften ”slow dance” snart är slut vill jag ha favoritdoften Bal dÁfrique.

Nu ska jag ut på pw ner till havet, suttit för mycket idag och det funkar inte för min mage så nu måste jag röra mig. Har träningsvärk efter gårdagens tabata med mannen så jag lär väl gå som Seb Macahan haha, innanlåren ni vet..

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.