LÄNGTAR TILL UTELIV..

måndag, mars 15, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

.. i dubbel bemärkelse..

Allra mest längtar jag till uteliv i trädgården, att kunna se kvadraten i trädgården som boyta, vi bor som ni kanske vet i ett ganska litet radhus och jag får nästan klaustrofobi ibland. Samtidigt kan det också kännas väldigt lagomt ibland.

Uteliv på uteställen längtar jag också till, men det är inte lika nödvändigt i livet, kan stå ut ett tag till.

Vi hade tänkt köpa en del nya utemöbler förra året men blev aldrig av, kunde inte riktigt bestämma oss och det faktum att vi har tillräckligt med sittplatser i form av loungesoffor osv så skippade vi köp av nya solsängar och stolar till matbordet. Men i år vill jag ha!

Älskar min fåtölj från Sika på bilden och kvaliteten på den är ju makalöst bra, står ute året om och jag har haft den i många år nu.

Våra soffor är från Ikea och vi har likadan på framsidan som på baksidan fast kuddar i olika färger, har också hållit sjukt bra i alla år, även om ett och annat band gått av nu.

Parasollet kommer från Mio, sjukt nöjd med det måste jag säga och det är billigt också. Finns i vitt, grått och svart här.

Stol // Kruka // Ljusslinga // Bänk // Fåtölj // Bord // Terrassvärmare

Mio har släppt säsongens utemöbler i butiken nu och de har otroligt mycket fint, till bra priser. Fåtöljen i kollaget är to die for och finns även som soffa. Grymt snygg som grupp med det svarta bordet till.

En terrassvärmare skulle jag vilja och Mio har några käcka i nätta storlekar.

De svarta stolarna tittade jag på redan förra året och eftersom jag inte släppt dem i tankarna än så är det kanske de det får bli..

Solsängar har Mio också några stycken och jag tycker den här är fin men ska kika runt lite mer innan vi slår till.

Lite nya krukor, utebelysning och bänk till gavelsidan står också på inköpslistan.

Allt för utelivet hos Mio finns här.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.