ESSE SKINCARE

måndag, februari 22, 2021 0 0

Nytt år ny hudvård!

Som att en ny värld har öppnats, när jag trodde att jag hittat mina absoluta favoriter inom hudvård så får min vän mig att prova Esse Skincare, som hon arbetar med. Hudvård med probiotika, som de visar har en lika viktig roll för huden som den har för magen.

Esse menar på att det kanske är dags att sluta kriga mot bakterierna och istället ta ett steg tillbaka -att ”rewilda” huden.

Ja men visst låter det spännande, och efter att Maria har övertygat mig att detta är framtidens hudvård genom att jag fått prova några av hennes produkter under en vecka nu så har jag skaffat mig mina första egna Esse-produkter.

Prioriterade en mask, en olja och bodylotion till att börja med, men jag måste nog fasen ha deras foundation också, love it.

Det här är inget samarbete utan jag vill tipsa om detta märke för att jag genuint tror på deras produkter och för att min vän är helt grym på det hon gör. Hon jobbar som försäljningschef på Esse Skincare Sweden och är utbildad hudterapeut med många år i branschen. Följ henne på instagram vet jag @mariaessesverige och även @esseskincaresverige.

Produkterna är som sagt probiotiska, de är ekologiska (ecocert), vegan-märkta (Vegan Society), koldioxidneutrala och produkterna är lämpliga för alla hudtillstånd.

Mer info om produkterna och shop hittar ni här, där kan ni också hitta alla återförsäljare och salonger som har Esse.

Här ska glowas, för det är vad man får, en hy med glow, jag ska visa före och efter på foundation så ska ni få se hur grym den är. Medeltäckande och ger den där härliga lystern jag gärna vill åt, ingeting lägger sig i de fina linjerna heller, så jäkla bra.

Med det tipset önskar jag fin kväll, hoppas ni haft en grym start på nya veckan!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.