SÖNDAGSLUNK OCH BRUNBEIGET

söndag, februari 21, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Mio

Solen letade sig in lite försiktigt imorse och på hundpromenaden kändes det som vår, fåglarna kvittrade och vinden var mild, nästan all snö har töat bort och termometern visar 6 plus.

Mannen jobbar långpass, Inez leker med vän och Valentin hänger på sitt rum och spelar bilspel. Jag skrotar mest omkring, flyttar runt saker, städar och lyssnar på musik, älskar soft söndagslunk utan stress eller några större måsten.

Att jag kunde falla så hårt för brunbeiga toner hade jag aldrig kunnat gissa för 10 år sen, förutom leopard-prints på mode då haha för det har suttit i så länge jag kan minnas, men i inredningen har jag mest dragits år kalla toner förr.

Älskar ff kall kritvit dock, som på våra golvlister, underredet på hyllan i bild, lampfötter, lakan, dekorationer mm. Men till det blir det så mjukt med beiga och bruna toner, så ni som längtar efter att få se annat lär få vänta ett tag 😉

Undantag är väl barnens rum och vårt sovrum, där vi har grönt, blått och grått.

Fixa stilen

Poster // Kudde // Vas // Sidebord // Gardin // Avlastningsbord // Ljusstake // Sittpuff

Mio levererar verkligen med sin inredning, perfekt att fixa basen med prisvänliga möbler och sen kanske unna sig den där designlampan, eller vasen eller vad det kan vara man drömmer om. Jag gillar mixen, gärna gamla ärvda eller loppisfyndade saker tillsammans med ting från kedjorna och designklassiker.

Eller som en del av mina möbler, egendesignade. DIY är bland det roligaste jag vet och måste skaffa mig ett nytt projekt snart.

Soffa

Soffa är kanske inget man slänger ihop så enkelt själv, men jag drömmer om en ny, större, och gärna med divan som vi en gång hade (fast den var FÖR stor).

Nu ska jag ta med mig Ebba och sonen ut på promenad, Valentins träning blev inställd idag pga brist på anmälda (iom sportlovet antar jag) så då får man röra sig på annat vis.

Hoppas ni har en härlig söndag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.