SOFT

fredag, november 20, 2020 2 0

Inlägget innehåller annonslänkar/reklam till Bubbleroom & Swiss Clinic

Apropå mjukiskläder som jag pratade om i onsdagens inlägg, måste tipsa er om denna sköna outfit från Bubbleroom.

Speciellt nu när de kickat igång Black Week och det är 30% på både kjolen (här) och tröjan (här) och inte nog med det, med min kod ELDANA får ni ytterligare 10% så totalt 40%.

30% gäller på över 1000 styles t.o.m 22/11, här, och min kod gäller november ut.

Jag beställde förutom detta set även denna khaki-jacka och dessa sköna jeans som jag även har i blått, superstretchiga och sköna, samt diademet.

Har ett supertips till, Swiss Clinic har 40% (!!) på allt fr.o.m idag t.o.m 30/11 här.

Fransserum // Tandblekning // Skinroller kit

Tandblekningen har jag inte hunnit prova ännu (man måste ju sitta med skenan i ca 45 min tror jag) men serumet tar jag längs fransraden varje morgon och kväll sen snart en vecka tillbaka och det märks redan resultat!

Var ju lite skeptisk innan men fasen alltså, det funkar verkligen. Jag ska visa när jag kört hela rekommenderade behandlingen på 28 dagar, har tagit en förebild på fransarna utan mascara, ska ta en efterbild utan också så ska ni få se. Men passa på när det är 40% om ni själva är sugna på att testa, bättre lär det ju inte bli.

Jag är grymt sugen på att testa en skinroller, någon som provat det?

Swiss Clinic har ju en massa annat göttigt för huden också, ni hittar allt i shopen här.

Nu ska jag sätta mig och hjälpa Inez med hennes lego-julvärld och vänta in grabbarna som kör lite fotbolls-teknik på vallen denna fredagskväll.

Trevlig helg!

0
2 Comments
 • Krista / Miss Macaronia
  november 20, 2020

  Mår rätt OK ändå, trivs bra med att pyssla och skrota hemma. Har turen att ha ett jobb över huvud taget och dessutom kunna jobba hemma. Tänker på alla som är värre drabbade på olika sätt, både av själva sjukdomen och omständigheterna runt det, blir ledsen över det. Men för egen del är det ingen direkt fara. Fått tid till att baka mer 🙂

  • Catta
   november 21, 2020

   Skönt att höra, jag trivs också med hemmapyssel och att bara skrota omkring.
   Tänker också på alla drabbade och är orolig över framtiden som coronan kommer ge, för det blir som ringar på vattnet med kris på kris tror jag.

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.