KICKAR IGÅNG

lördag, november 21, 2020 0 0

Inlägget innehåller annonslänkar/reklam

Inte skarpaste bilderna för det finns ju fasen inget ljus i november, gaaah..

SÅ nu kickar jag igång advent här hemma, fram med belysning och annat smått och gott som änglaspelet bl.a (favvis!!). Moraviastjärnan hamnade bredvid soffan på lilla sideboardet där och lyser så där mjukt och fint, här ser ni hur storleken M ser ut som jag håller i handen, tur jag inte köpte den största för den kräver sin space.

Dagens sköna outfit består av gamla tights från Zara, skor från &otherstories (kääär i dessa, finns här och är stora i storlek, jag har 36 ist. för min vanliga 37), jacka från Bubbleroom och även diademet är därifrån.

Jackan är mjuk och skön i stretch och den har även ett skärp till som jag tagit ur här. 30% på den just nu och men min kod ELDANA som ger ytterligare 10% blir det alltså 40% som jag nämnde igår och ni hittar kampanjen här.

Idag har jag förutom adventsfixat fikat med bästis och pratat om livet i timmar, skjutsat barnen till aktiviteter och nu på kvällen tagit långpromenad med Maria, barnen och Ebba. Lugn lördag som det blir nu i dessa tider..

Vad har ni haft för er?

Nu ska vi se på film här hela familjen och lördagsmysa i soffan.

Kram

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.