PEARLS FOR GIRLS

onsdag, november 25, 2020 2 0

Inlägget innehåller annonslänkar till PFG Stockholm

Vi dyker ner i smyckeskrinet en sväng tycker jag, vi behöver lite bling i dessa tider, även om det troligtvis inte blir några partyn eller andra tillställningar den närmsta tiden. Fredagar på jobbet brukar jag piffa mig lite extra, annars blir det mest vardagssmycken som små stenar i öronen.

På jul vet vi inte hur vi gör ännu men hoppas på att kunna fira den med mor, far, bror och svärmor åtminstone, vore ju alldeles för deppigt annars. Men då ska jag iallafall ha mina färgsprakande örhängen i rosa och vinrött från Pearls for Girls, så jäkla snygga tycker jag och man blir så glad av färgerna. Jag brukar inte kunna ha större örhängen då mina snibbar är närmast obefintliga så det blir lätt för tungt, men klarar dessa en kväll 🙂

Armband använder jag desto oftare, alla sex ovan kommer från PFG och ni som känner mig vet nog vilket som är favoriten. Det leofläckiga såklart, hehe, kommer bli en galen leotant när jag bli gammal.

Koden CATARINA20 ger 20% november ut och med koden BLACK gäller dessutom 3 för 2 t.o.m 30/11.

Kan bli ett par fina julklappar kanske! Senaste kollektionen Mama/Papa/Mini, som är ett samarbete mellan PFG Sthlm och influencern/mammabloggaren SaraCelina, är tex himla fin tycker jag.

Inez gillar också smycken väldigt mycket, halsbandet hon har på sig kommer också från PFG och alla barnsmycken finns här.

På Inez önskelista står örhängen så det ska jag kika efter, även om hon har ganska många redan 😉

Ha en fortsatt fin onsdag!

0
2 Comments
 • Kristin
  november 26, 2020

  Så fina! Blev lite peppad av att tänka på outfit till jul, ska också börja fundera på det. Något man kan styra i dessa ostyriga tider. Saknar er 😘

  • Catta
   november 27, 2020

   Ja man får peppa och piffa sig trots tråkigt restriktions-år!
   Och vi saknar ER!
   Kramisar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.