LÖRDAG & STATEMENT-ÖRHÄNGEN

lördag, november 7, 2020 5 16

Annonslänkar PFG Stockholm

Hej lördag!

Här står jag i köket med ett glas vin och glitter i snibbarna. Det önskades tips på statement-örhängen och då måste jag ju bara tipsa om dessa så här i farten innan vänner kommer över på lördagshäng.

Eftersom det inte blir några direkta festligheter nu under coronan så får man väl piffa till sig lite extra på en vanlig helg istället, även om det bara blir hemmavid.

Kofta H&M

Visst är kombinationen rosa och vinrött bara hur härlig som helst! Fina året om, till nyårsfesten och sommarpartyt, eller när som man vill liva upp sin outfit.

De finns här hos PFG för den som är sugen (och min kod CATARINA20 som ger 20% rabatt på hela sortimentet gäller november ut).

Kanske ännu coolare är de här färgsprakande, och det är smycken med kvalitet det här, stift i kirurgiskt stål och nickelsäkra.

Med det tipset önskar jag trevlig kväll!

Kram

16
5 Comments
 • Jenny
  november 7, 2020

  Tack vad kul med inspo!! Ska genast in o kika om jag hittar något👌🏻⭐️💝

  • Catta
   november 8, 2020

   Kul att du gillar och hoppas du hittar något fint 🙂
   Kram

   • Jenny
    november 8, 2020

    Blev två par!🤩 Dock fegade jag ur lite och gick inte på de som var mest ”statement”.
    Får vänja mig vid örhängen successivt insåg jag😉

 • Karin olsson
  november 7, 2020

  Men har ni inte förstått de skärpta riktlinjerna för Västra Götalandsregionen? Eller förväntar inte ni er sjukhusvård?

  • Catta
   november 8, 2020

   Vad menar du?
   Vi träffar denna familj flera dagar i veckan, barnen går i samma klass och vi hjälper varann med både barnpassning och annat. Jag är väldigt mycket själv med barnen och eftersom jag jobbar precis som innan pandemin och barnen är lika aktiva i idrott som innan så behöver jag nån extra vuxen ibland och dessa personer är som familj för oss.

   Sen att man undviker shoppingcenter, åka kommunalt, resa, träffa nya människor osv är en självklarhet om det inte är ett måste.

   Vet inte hur ditt liv ser ut men gissar att det ser annorlunda ut, att du inte har barn och därför kan isolera dig, om det nu är det du tycker man ska göra.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.