FARSDAG & CHILL SÖNDAG

söndag, november 8, 2020 0 24

Annonslänkar till Åhlens, Bokus & Apotek Hjärtat

Pics från min och mannens söndagspromenad med Ebba, blev ju så himla härligt väder!

En ganska soft söndag här hemma idag, firade pappan i familjen och han fick den här parfymen från Dior, fullständigt magisk tycker jag och kan inte sluta sniffa på honom!

Vi brukar inte ge varandra något speciellt dessa dagar men nu behövde han en ny parfym så passade perfekt att köpa det till farsdag.

Min egna far fick bara ett samtal från mig, hade tänkt åka ut till Hönö och ge honom presenten jag köpt (olika glöggsorter) men eftersom han är över 70 och även riskperson utöver det så ställde vi in nu när vi haft förkyld Inez.

Har ni firat några paps idag?

I övrigt har vi pysslat denna söndag, Inez har tagit fram Nissehuset redan och vi har gjort små miniklappar att lägga utanför dörren, ska knåpa ihop en liten säck också. Sen beställde jag det här söta häftet med ”bus & uppdrag” från en liten tomtenisse. Fast det vet inte Inez om ännu, blir en kul överraskning.

Älskar att jag har såpass små barn så jag kan få plocka fram barnasinnet, så mysigt ju.

Jag har yogat idag också, poweryoga, och jag har nog fasen hittat grejen för mig. Nu kommer jag väl få bassning för att gått på klass i dessa tider men efterom jag är nyopererad och fått stränga order om att träna från min läkare så känner jag att jag måste göra detta. Klasserna är minskade med antal till max 8 st och vi håller stora avstånd och lokalen städas väl innan och efter.

En gång i veckan kommer jag göra detta, så länge det tillåts och åsikter om att man inte borde är helt ok. Jag är hur som helst glad över att instruktörerna lyckas driva sin verksamhet även om det blir lägre intäkter med minskat antal och jag är glad att jag hittat något som passar mig och som jag hittat en tid för. Som jag sagt förut så har jag minimalt med möjligheter att sticka iväg och träna, vardagar kan jag i princip aldrig då jag är själv med barn och hund det mesta, då får det bli hemmaträning och ut på jogg med Inez cyklandes bredvid.

Fått så mycket bra tips av både bloggläsare och instagramföljare om trappträning och andra pulshöjare, SÅ tacksam för alla tips, inte lätt att få till hemmaträning utan inspo.

Men söndag mellan 16-17 är numera min heliga tid. Yoga med Wello Yoga.

Så nu ska jag unna mig en ny matta, min urgamla börjar bli rejält schleten och ofräsch. Apoteket verkar ha en del bra grejer under sin kategori Yoga & mindfulness.

Nu ska jag in i en varm skön dusch innan jag myser ner mig mellan mina älsklingar i soffan.

Kram

24

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.