CHUNKY BOOTS

lördag, november 14, 2020 0 23

Inlägget innehåller annonslänkar

Skjorta (liknande) H&M // Byxor (liknande) Gina Tricot

Vad gillar ni chunky boots-stilen?

Jag tycker den är cool och gillar att man kommer upp lite från marken, har hittat ett par riktigt snygga med kvadratisk tå från & other stories. Jag provade dem när jag var på stan för ett tag sen men 37 var för stora då de är rymliga i sin storlek så jag har fått hålla utkika på webben och nu äntligen kom de in i 36 igen så jag slog till. Är ni sugna så finns de här, men de säljer slut hela tiden men fylls också på titt som tätt. Finns en biker-variant också som är riktigt cool, här.

Supersköna verkligen och coola till klänning med stickad väst över tex, jag gillar ju stilmix och kan spreta lite från klassisk till bohemisk, rockigt och allt möjligt, fast jag har min egna röda tråd nånstans.

Finns massvis med varianter på denna typ av sko, Flattered har en snygg här, H&M har flera varianter här och Vagabond har ett par fina som bl.a finns hos Ellos här och Åhlens här.

Nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig ikväll då vi ska hem till svärmor och fira hennes 70-årsdag. Inez provsvar kom igår och det var negativt så känns tryggt. Vi blir bara närmsta familjen och vi måste bara få fira henne för gud så tråkigt det blir annars.

Ha en fortsatt fin lördag!

Kram

23

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.