INTE EN DAG FÖR TIDIGT

torsdag, november 12, 2020 0 25

Inlägget innehåller reklam/annonslänkar

Spackeltavla MS Design // Soffbord Ellos // Spegel Ellos // Taklampa Royal Design // Pläd Newport // Matta Jotex // Soffa Melimeli

Herregud vilken tid det kan ta att få upp en tavel-rackare alltså, har haft denna goding från MS Design (spackeltavla så motivet är liksom strukturen, som syns mer i verkligheten) sen i början av sommaren, ståendes mot en vägg här i vardagsrummet.

Och nu äntligen fick jag upp den på väggen, tack vare en liten ommöblering igår. Inez ville nämligen ha den beigerosa fåtöljen som stod här nere uppe på sitt rum istället, så då flyttade vi ner hennes Kivik-del från Ikea, som vi haft kvar sen vi hade en stor Kivik modulsoffa i gamla vardagsrumsdelen.

Blev ju hur bra som helst, känner faktiskt att den där nya soffan jag suktat efter kan få vänta ett tag till för nu fick vi lite mer sittplats och denna vita passar faktiskt bättre här än den rosa som var lite för hög jämfört med soffan.

Det är när man vabbar det händer verkar det som haha, man har tid att fundera helt enkelt. Nu var det iofs Inez förtjänst att det blev en ändring, men ändå 😉

Gjorde att jag äntligen fick mig ett ryck att mäta, borra, plugga, fästa beslag och sätta upp den där tavlan, sånt kan ta emot ibland även om det är easy peasy när man väl är igång.

Har ju en viss ”göra hål i väggen”-ångest också så vill inte borra om jag inte är säker på vart jag vill ha grejerna. Nu är det bara en liten delikat historia som ska upp till vänster om denna stora tavla också, va det blir får jag fundera på men har iallafall en aning om vad jag vill ha.

Lite annat som ska fixas här också, den trötta växten ska bort bl.a haha, och nåt nytt litet bord i höjd med soffan där bakom kanske, den vita med marmorskiva som skymtar är för högt och passar inte där.

Gott när man får saker gjort, som jag fått idag, tråkigt är väl dock att fotoljuset är värdelöst i detta mörker. Frustrerande men aja, den nya kameran ta ju med bättre skärpa iallafall.

Vår lilla fyrfota är helt slut efter ett par timmar i skogen som vi hann med idag också, hade nära vännens kids med mig och Inez på en fika uppe på en klippa, sen blev det barkbåts-race, klättring och hopp över bäckar, de hade SÅ kul.

Eftersom Inez har lite snuva måste hon ju vara hemma som det är nu och vi var och gjorde Covid-test i tisdags men har inte fått svar ännu, hon kommer ändå vara hemma tills måndag men hoppas på svar senast imorgon fm så jag kan meddela skolan i tid. Vännernas kids har också varit hemma för snuva (de går i samma klass) och innan någon vill eventuellt vill ryta ifrån om varför vi umgås så kan jag tal om att ute är det ingen stor risk för smitta och de höll avstånd till varann men eftersom de håller på att dö av tristess inomhus och att vara utan kompisar så tyckte vi det var en kanonidé med lite skogsäventyr.

Nu ska jag strax hämta sonen på handbollsträningen, mannen är på ledarträff med sina tränarkollegor och jag undrar typ när vi ska ha tid för varann. Ja men det är galet så lite vi ses. Blir tyvärr så med hans jobb och att han dessutom är fotbollstränare som tar mycket tid eftersom det kör ganska seriöst redan nu med Valentin och hans lagkamrater.

De har valt att spela i den svåra serien i Göteborg och då är det mycket träning som gäller för att ha en chans mot övriga lag som ÖIS, Gais & Häcken m.fl. Josef har ju själv spelat på elitnivå så fotboll ligger honom varmt om hjärtat kan man lugnt påstå.

Ha nu en fin kväll!

Kram

25

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.