FÖRSTA AMARYLLISEN

söndag, november 15, 2020 1 18

Inlägget innehåller reklam/annonslänkar

Helgbuketten, med årets första amaryllis, verkligen en favorit. Just den laxrosa är den jag gillar allra mest och för att komma billigare undan med buketten så stoppade jag ner den bland torkade hortensior från trädgården och lite annat torkat grönt, budgettips från mig hehe.

Det är ju inte billigt med snittblommor men det är verkligen något jag gillar att unna mig, en humörhöjare för mig 🙂

Den vita gamla fåtöljen gör verkligen sitt här och alla vill typ sitta där nu, att vi inte kommit på det innan att ställa den där. Mycket bättre i Inez rum med den nättare rosa också, blev mycket rymligare hos henne nu.

Solen kikade fram för ett ögonblick igår, gjorde att bilderna blev något piggare, men det är verkligen svårfotat vintertid.

Väggytan till vänster om den stora tavlan ska få sig en mindre tavla, vill helst ha en kvadratisk i 80×80 (den stora är 100×120), tunn träram och med ett enkelt ritat/skissat motiv, eller kanske akvarell med passepartout runt. Så det kollar jag efter för fullt, funderar även på att kanske måla själv.

Ni får gärna komma med tips och förslag!

Ett lördagspics på mig, strax innan avfärd till vasastan och firande av svärmor. Glansig knytblus från Zara (hittar ej på web) och gamla fuskskinn-tights. Smycken från PFG Stockholm.

PFG har fått in en ny kollektion som är så himla fin, Mama/Papa/Mini med matchande smycken för liten och stor. Perfekta julklappar tänker jag, ni hittar kollektionen här.

Koden CATARINA20 ger 20% rabatt på hela sortimentet.

Nu ska jag ut med Ebba, vän och barn på prommis, ha en skön söndag!

Kram

18
1 Comment
 • Monica Petersson
  november 19, 2020

  Hej,

  Tack för en jättefin blogg! Tänker måla med ljusgrå färg på väggarna men jag har inte helt lätt med att få rätt nyans. Tycker väggfärgen i ert vardagsrum ser jättefin ut. Vilken NCS kod är det på den? Tacksam för svar.
  Ha en fin dag!
  Monica

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.