SILVER & MÖRKT TRÄ

onsdag, oktober 7, 2020 0 28

Innehåller annonslänkar

Skål Georg Jensen // Spegel Åhlens // Stringhylla Åhlens // Stol Rum21 // Lampa Åhlens // Sideboard Reforma // Ljusstake Mio // Magnetlist Åhlens

En kombo jag gillar väldigt mycket är silver och mörkt trä, så himla snyggt.

Tycker guldiga toner kan göra träet lite för varmt i tonen, även om det också kan vara väldigt snyggt förstås, men silver ger det mer balans enligt min smak.

Stolarna ovan har jag drömt om i många år, men de är lite väl pricy så kommer inte hamna hos oss troligtvis. Men drömma är ju gratis och tänk så snygga de hade varit kring vårt runda marmorbord i köket, mmm vill ha.. Magnetlisten hade också varit snygg i köket, med ett gäng stålknivar på, så stylish.

Inte bästa bilderna nu när dagsljuset inte är så generöst denna årstid men visst är ljusstakarna fina där på bänken i valnöt, gillar.

Taklampan ni skymtar är i mässing, men äsch, man kan blanda metaller. Visst?

Här på avlastningsbordet med topp i valnöt står min fina grande kandelaber från Pols Potten (finns här bl.a) och väntar på nya ljus, den är så cool tycker jag och även här har vi mixen av silver till mörkt trä.

Klusterlampan är också en favorit.

Nä nu ska jag servera dagens ”gourmetmat” till mina kids, blir fish nuggets med potatismos med kall sås gjord på hamburgerdressing och turkisk yoghurt haha. Yes, ibland blir det halvfabrikat här hemma, även om jag ogillar det ganska mycket, fisken är MSC-märkt iaf som är viktigt att kolla tycker jag. Och moset gör jag själv, pulvermos kan vara bland det äckligaste jag vet, om man nu får uttrycka sig så om mat..

Lite morotsstänger till så har vi så gott som hela kostcirkeln 😉

Ha en fin kväll!

Kram

28

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.