SOM EN NY MÄNNISKA

tisdag, oktober 6, 2020 0 34

Annonslänkar Kappahl & Gant

Här står jag i min knalliga rosa tröja och känner mig som ny, ff blöt i håret efter två timmars bastu och uppfriskande havsbad på Björkö.

Alltså det kan vara bland det bästa som finns, att basta och sen sjunka ner under ytan i ett kallt salt hav, love it! Särkilt att doppa huvudet, ljuvlig känsla. Och när man kliver upp rusar blodet och jag tycker nästan det känns som att få en spruta morfin för allt det onda försvinner på ett kick, mirakelkur.

Några mobilpics längst ner..

Ville visa mina brallor från Kappahl lite snabbt, nämligen typ världens skönaste i modellen boyfriend slim fit.

Nu tog jag strl 32 för det stod att de var rymliga men de blev kanske något tightare än jag tänkt mig, ska vara lite lätt häng och det blev inte så mycket på mig men de sitter ändå lite löst och härligt upptill vilket jag vill ha nu efter operationen.

Väldigt stretchiga och sköna.

Tröjan är en gammal från H&M men Gant har en fin om man gillar knalligt cerise.

Några sköna timmar med min fina vän Josefin och solen tittade fram vilket gjorde det extra härligt.

Temp i havet? Max 15 skulle jag tro, så det isade gött när man låg i ett tag, men när man har en 80-gradig bastu att kliva in i efteråt är det ljuvligt.

Gillar ni kallbad och bastu?

Kram

34

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.