UTESÄSONGEN HOS MIO

torsdag, mars 12, 2020 0 10

Annonslänkar Mio

Bord & stolar // Gul kruka // Vit kruka // Blombänk // Hängmatta // Stolar i olika färger.

Ja idag blir man kanske inte sugen på utehäng här på västkusten iaf, ösregn och storm på väg in, hua. Men snaaart är ju utesäsongen här, om en månad ungefär kommer vi piffa på våra altaner och ställa ut alla möbler. De flesta står reda ute iofs då vi inte har plats för loungesoffor osv i förrådet.

Årets utemöbler har landat hos Mio och det är mycket som faller mig i smaken. Behöver nya stolar till vårt stora matbord i teak som står på baksidan och stolarna i collaget gäller ta ”6 betala för 5” och 6 är precis vad vi behöver, men jag ska kolla på lite andra ställen första innan vi slår till.

De ska iallafall vara enkla och stapelbara.

Krukorna finns i två olika storlekar och i olika färger, de vita gillar jag allra mest.

Hängmattan är SÅ fin och billig! Blombänken är perfekt att ha som lite insynsskydd tänker jag, skulle kunna tänka mig två på rad långs ena altankanten.

Finns massor med olika kombinationer av matgrupper och jag skulle vilja ha ett ”caféset” på gavelsidan, antingen det här eller det här. Alternativt en bänk, den här är stilren och snygg.

Tänk när man kan ligga och lapa sol på altanen, äta ute och tassa omkring barfota på gräsmattan.. längtar!

Nu ska jag äta frukost och sen blir det två laserbehandlingar, berättar mer om det efteråt.

Nyss varit ute med Ebba, vi följde barnen till skolan i ösregnet, var en väldigt blöt hund jag fick torka sen haha. Virade in henne i ett stort badlakan och nu ligger hon under filt i soffan sötisen.

Önskar er en bra dag!

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.