SOAKED IN LUXURY -KICK FLARE

onsdag, mars 11, 2020 0 22

Innehåller annonslänkar

Måste tipsa om denna supersnygga byxa!

Jag har tänkt länge att jag skulle vilja ha ett par byxor med s.k ”kick flare”, tycker de är så balla men så har ju inte jag så långa ben i förhållande till min längd så jag tänkte att de kommer nog upplevas ännu kortare med den här typen av byxa. Men ville ändå testa så jag klickade hem dessa svarta i fuskskinn och de satt fasen som en smäck.

Upplever inte alls att benen blev kortare, snarare tvärtom av nån märklig anledning, kanske för att midjan är lite högre.

Supersköna är de dessutom, mjuka och liksom följsamma, märke Soaked in Luxury, finns här och här bl.a.

Jag tyckte de var något långa för att ha den rätta längden på mig för denna typen av byxa så jag klippte av nån dryg centimeter. Lätt som en plätt då kanterna längst nere ändå var råa, så ingen uppläggning krävs utan det är bara att klippa ett rakt snitt.

Jag har strl xs på dessa och de är absolut inte för tighta så jag upplever dem normala i strl.

Liknande byxor finns hos Gina här, NA-KD här & Ellos här.

Övrigt i min outfit, allt utom väska från H&M

Vit knytblus // Jacka // Platåsneakers

Väska

En look jag gillar och kommer bära i vår!

Nu ska jag strax ut ta med Ebba ut och hämta barnen som är hos kompisar ett par gator upp.

Ha en fin kväll!

22

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.