IPL CHERRY SPOTS

torsdag, mars 12, 2020 0 15

Hej från prickekorven!

Ja det är ju inte lite födelsemärken jag har, ganska fine med det men som jag nämnde för ett tag sen så har jag fått extremt många s.k cherry spots, alltså röda små utstående prickar. Det är små blodkärl som buktar ut och det är alldeles knallröda och inte så vackra tycker jag så nu har jag testat IPL-laser!

Man punktbränner dessa små prickar och de blir då alldeles mörkbruna/svarta för att efter runt en månad försvinna, kroppen tar liksom hand om det koagulerade/brända blodet och de försvinner tillslut.

Området runt är lite rodnat nu, det kan mörkna lite först och sen bli något ljusare än vanliga huden, det får man se. Jag är jättenyfiken på att se hur det färdiga resultatet blir och jag kommer såklart visa här.

Kanske är fler än jag som stör sig lite på prickar i huden, man kan ju ta bort allt i princip. Lite måtta på fåfänga är väl nyttigt men där får man dra sin egna gräns.

På sista bilden ser ni hur röda prickarna var innan.

Det tog kanske 45 minuter att ta alla på min bål, alltså fram och baksida överkropp, inkl. några på armarna. För detta betalade jag 1500:-.

Jag kommer förmodligen inte bli kvitt detta för all framtid utan det kommer poppa upp nya då jag misstänker att mina sjukdomar bidrar till en del till dessa, samt arv, samt solande. Jag har ju problem med högt tryck i blodkärlen och det är nog delvis det som gör att blodet trycks ut i små bubblor såhär.

Tur att man kan få lite hjälp såhär på salong, om man nu önskar.

Kram

15

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.