ROSA HIMMEL

lördag, mars 28, 2020 0 33

Innehåller annonslänkar

Godmorgon kära ni!

Hoppas ni sovit gott, det har jag, bredvid min son och hund.

Mannen jobbade sent och kom hem efter midnatt nångång så jag kröp ner bredvid sonen. Inez lämnade jag hos en vän för sleepover, en vän som bor med utsikten ni ser på bilderna. Helt makalöst vacker solnedgång igår och vi hängde här i Sanden som det heter. Barnens bästisar bor grannar här, alldeles intill havet, magiskt verkligen.

Underbar tid nu, med ljuset, mildare temperaturer och soliga dagar. Vilken tur att vi har det nu under rådande Corona-kris. Gör att man glömmer det för ett slag och bara njuter av livet.

En skock på 8 ungar sprang omkring och lekte i trädgårdarna, över bergen och på gatorna igår här, fnittriga och sprittiga haha, härligt.

Jag och Valentin cyklade hem runt 19.30 och hade myskväll framför Let´s Dance med Ebba.

Fokus dessa tider försöker jag ha på en hel del ”selfcare”, känner att jag behöver det. För har man inte hälsan så funkar inte mycket. Vaknade med halvsidig ansiktsförlamning igår, med muskelsvaghet i hela högra sidan. Gick över nästan helt över dagen men jag har bokat tid för ny provtagning nu så får se vad det kan bero på. Hänt flera gånger förut och det kan ha med både min hypotyreos och annat att göra.

Är inte så nojig av mig men eftersom vi haft MS i släkten så vill jag kolla så det inte kan vara början till det tex.

På tal om selfcare så har Gina precis släppt ett nytt samarbete, denna gång med Janni Delér, som heter precis så -Self Care.

Ni hittar den här.

I en tid för reflektion och återhämtning har denna kollektion tagits fram, med fokus på extra skön passform och mjuka plagg att känna sig bekväm i, oavsett aktivitet.

Ta hand om er och ha en skön lördag!

Kram

33

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.