HÄRLIGT & OHÄRLIGT

torsdag, mars 26, 2020 4 31

Ja gud vilken härlig dag!

Blev en riktigt lång och härlig promenad med mannen och Ebba i förmiddags och det är bland det bästa jag vet, att vara aktiv ute i naturen med mina älsklingar.

Sen att jag har jätteproblem med tunga ben som samlar vätska är mindre härligt. Alltså det blir bara värre och värre så nu är det nog dags att börja med vätskedrivande medicin..

I skrivande stund har jag så ont så jag nästan är gråtfärdig. Det moler, pulserar och det smärtar i nerverna. Pirrar, surrar och huden är spänd och vristerna stockiga.

Ge mig alla tips ni vet snälla, om ni kanske själva har eller känner någon med samma problem. Händer, ben och fötter är värst. Stödstrumpor funkar väl ok på vinterhalvåret men jag har ingen lust att skutta runt med det i sommar.. och värme gör det hela värre dessutom, när jag rör mig och anstränger mig.

Jag har ju flera underliggande sjukdomar som ger detta men jag blir tokig på att det bara blir värre år för år. Byxor som sitter lagom på morgonen får jag knappt av mig på kvällen och benen ser ut ett par bordsben i rokokostil typ, svarvade efter strumpkanter, byxsömmar osv. Inte kul alls.

Sol, hav och klippor, livet det.

Jag ska prova LPG bindvävsmassage har jag tänkt, tror det kan hjälp/lindra.

Nu ska jag ta lite muskelavslappnande medicin och se om jag kan slappna av och förhoppningsvis kunna sova.

Kram & natti ❤️

31
4 Comments
 • Ulrica
  mars 28, 2020

  Vilka underbara bilder, fina du!! Men åh, vad ledsen jag blir att höra att du har ont :(. Jag har tyvärr inga bra tips men håller alla tummar att massagen kan hjälpa med att lindra värken. Stor KRAM

  • Catta
   mars 30, 2020

   Tack snälla fina!
   Ja det är ganska tungt ibland, blir bara värre..
   Hoppas allt är fint med dig!

   Kramisar❤️

 • Krista
  april 3, 2020

  Kanske keto/lchf, då har man ju mindre vätska samlat i kroppen? Om man nu kan tänka sig en rätt extrem diet.
  Så jobbigt med svullnad, hade det när jag var gravid men gick ju över efteråt.
  Och så ville jag bara säga berömma lite också, vilken fin och trivsam blogg du har 🤗

  • Catta
   april 4, 2020

   Har provat med mår tyvärr inte super av LCHF, men tack snälla för att du tar dig tid att skriva och tipsa 🙂
   Tror mina svullnader beror på min hypotyreos, endometrios osv. Har flera diagnoser, dessutom dålig blodcirkulation, så en kombo av allt tror jag..

   Tack för fina ord, glad jag blir!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.