UPPE HOS INEZ

lördag, februari 15, 2020 0 13

Städat & helgpiffat uppe hos Inez!

Visar hennes lilla skrivbordsvrå som jag knäppte bilder på igår medan vi städade tillsammans här uppe i hennes rum på lilla vinden. Ljuset har ju äntligen kommit tillbaka och då är det lite lättare att fota.

Pastelligt blått och grått, tillsammans med lite rosa pynt, så fint tycker jag och Inez med såklart då hon valt sina färger. Väggfärgen heter Dusky Blue från Jotun och den skiftar i olika blå toner beroende på ljuset, väldigt fin.

Fönstret till höger vetter mot trappen antar att det sattes in där av tidigare ägare för att ge ljusinsläpp från takfönstret ner i trappen. Skulle vi bo kvar när Inez blir tonåring så lär vi väl få bygga igen det, eller hänga en gardin för, gissar att hon inte vill ha nåt gluttande då 😉 Intill ligger Valentins rum.

Inez älskar brevpapper, Mina Vänner-böcker, dagböcker och allt sånt där som så många små tjejer gör, lådorna svämmar över av pysselböcker, klistermärken osv.

På väggen har hon satt upp några polaroidbilder på familj och vänner som hon tagit med kameran hon fick i julklapp.

Nu när hon fyllde 8 år fick hon ett nytt smyckeskrin eftersom hon tyckte de med prinsessor och liknande hon haft innan var för barnsliga, tweenie nu vet ni hihi.

När vi flyttade hit var hela övervåningen i furu, lackat gulnat furugolv. Jag slipade hela golvet för hand och målade vitt, ville ha så ljust som möjligt då det är litet och mycket snedtak här uppe.

Inez skrivbord är från 1800-talet och jag har verkligen syndat genom att måla det men det mörka körsbärsträet föll mig inte i smaken när jag köpte det av en gammal dam för ca 12 år sen (vars mormor fått det i bröllopspresent) och sen dess har det varit både vitt, svart och en annan grå. Visst är det vackert, mitt bästa fynd nånsin tror jag. Skrivbordslampa kommer från Ellos och finns här,

Nu ska jag sätta mig med barnen och planera lite kalas, spionkalas önskas så vi får väl klura ut lite roliga lekar och uppdrag..

Önskar er en fin lördag och go helg!

Kram

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.