ALLA HJÄRTANS DAG

fredag, februari 14, 2020 0 13

Jag och mina tre hjärtan ♥️

Hej fredag & Alla Hjärtans Dag!

Har ni blivit nåt uppvaktade av nån när och kär idag? Eller är det kanske inte så viktigt? Eller inte mer viktigt idag än andra dagar kanske? Här har inte uppvaktats så mycket mer än att vi har sagt fina saker till varann och så har vi uppmärksammat Valentin på hans namnsdag!

Köpte extra mycket fredagsmys och har precis nattat mina små efter film och mys i soffan, killat dem på ben, armar och ryggen. Bästa vi vet i den här familjen, kill!

Mannen har jag bara pratat i telefon med då vi går om varann helt på dagarna hans kvällvecka och ses inte förrän imorgon (och lite igår då jag var ledig).

Är jättetrött så ska snart gå och lägga mig, har jordens träningsvärk också, efter ninjabanan på Bounce och lite styrka efter min pw i bergen. I hela kroppen värker det haha, men det är lite gött för då vet man att man kämpat lite.

Kram & natti.

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.